Midtvest IT A/S er certificeret partner hos:

sikkerhed

Vi går aldrig ned på sikkerhed, og vi anbefaler dig det samme. 
Tidligere kunne man holde tyven ude med en kraftig lås og gitre for vinduer og døre, men i dag sidder tyven måske mange tusinde kilometer væk og forsøger at trænge ind i virksomhedens
IT-systemer. Hvis tyven eller hackeren er succesfuld, kan det have store økonomiske konsekvenser for virksomheden.

Vi sørger for, at I altid er på forkant ved hjælp af vores sikkerhedsløsninger, som omfatter:

– Firewall
– 2 faktor valideringsløsninger
– Antivirusprogrammer
– Backup-løsninger 

Vores backup-løsninger omfatter bl.a. online backup, som er en metode, der sørger for regelmæssigt at sikkerhedskopiere jeres data gennem et netværk eller en remote server. Dette gøres ved at kopiere dine data til et andet site via en sikker forbindelse og gør det muligt at gendanne disse data ved behov.

Ved ofte og løbende at sikkerhedskopiere online via en fjernserver, mindskes risikoen for tab af data væsentligt. Desuden slipper I for at investere i og vedligeholde jeres eget backupudstyr. Den backupansvarlige i jeres virksomhed modtager altid en kvittering på e-mail, som fortæller om backup’en har kørt som den skal.

Microsoft Office 365 – Cloud

Som certificerede Microsoft forhandlere kan vi tilbyde Office 365 til jeres virksomhed. Med alt-i-én-løsningen fra Microsoft Office 365 får du en række programmer, der dækker en bred vifte af behov. Pakken inkluderer:

Alt fra dokumenter, regneark og præsentationer til kalender og e-mailsystemer får du altså med i Office 365. Kalenderen synkroniseres automatisk mellem alle dine enheder, og OneDrive sørger desuden for, at alle dine gemte dokumenter altid er tilgængelige for dig selv og dem, du vælger at dele dem med. Mailsystemet Outlook 365 synkroniseres ligeledes mellem dine enheder, således at e-mails, du læser på computeren også markeres som læst på din telefon og omvendt. Hele pakken gør det dermed nemt at arbejde på den enhed, der passer dig bedst i en given situation.