Sikker og stabil hosting

Sikker hosting er altafgørende for enhver løsning og bør altid være af højeste prioritet. At have en sikker og pålidelig hosting service, er virksomhedens bedste beskyttelse mod bl.a. nedbrud, hackerangreb samt tab af indtægter, fordi løsningen er ude af drift.

Har man ikke en sikker og pålidelig samarbejdspartner, kan man f.eks. risikere en forringet søgemaskinerangering, både fordi ens hjemmeside kan være ude af drift og dermed utilgængelig for søgemaskinen, men også fordi indlæsningstiden på ens hjemmeside kan være lang, hvilket får en søgemaskine som bl.a. Google til at nedprioritere den pågældende hjemmeside.

Hvorfor vælge vores hosting?

Hos MidtVest IT A/S får du hosting, hvor sikkerheden og stabiliteten selvfølgelig er i absolut topklasse. Vi samarbejder med Curanet, som er et af landets førende hostingcentre og som vi mener lever op til de krav, som vi tør ligge navn til.

“Vi er til for kunden og ikke omvendt”

– Peter Jørgensen, indehaver af MidtVest IT A/S

MidtVest IT A/S er certificeret partner hos:

Hvad er hosting?

Hosting er når man ønsker at benytte et produkt, som man ikke selv ønsker at drifte eller servicere. Man kan hoste sin hjemmeside på et webhotel eller sin server på et serverhotel og slipper derved selv for at have hardware stående til formålet, og lejer typisk løsningen på måned- eller årsbasis.

Modsat en Cloud løsning, ved man typisk hvor ens data rent fysisk er hosted, hvilket hos nogen giver en vis tryghed. En hosted løsning kan være oplagt for nogle kunder, men måske ikke det optimale for andre kunder. Det afhænger helt af konfigurationen samt kravene til løsningen og hvilken løsning der på sigt giver mest valuta for pengene.

Vil du høre mere om vores hosting?

Udfyld formularen nedenfor, så vil vi ringe dig op. Du kan evt. angive et foretrukkent tidsrum under feltet “Besked”.