Møderumsløsning

Vi havde igennem et stykke tid haft et ønske om at få vores mødelokale opdateret til nutidig standard.
Derfor tog vi kontakt til et par firmaer for at finde ud af hvilke muligheder der var, blandt andet til Bjarne Hornshøj fra Midtvest IT A/S, som sammen med deres leverandør AV Distribution ret hurtigt fandt frem til en løsning som vi kunne bruge.
Vi endte med en 86” Touch skærm som kunne opfylde vores krav til kvalitet og især brugervenlighed.
Selve processen har været god og konstruktiv, der har været en rigtig god dialog hele vejen igennem. Vi besøgte AV Distributions showroom hvor vi fik udstyret demonstreret, løsningsforslag samt svar på mange af vores spørgsmål.

Martin Lauridsen

Direktør, BAT Agrar DK ApS

Super service og support

Vi  AFC – Aulum Fritidscenter, har gennem alle MidtVest IT´s – leveår, benyttet os af deres ekspertise – hvilket vi i hele perioden har været yderst tilfredse med – super service og support.
Vi har ligeledes været yderst tilfredse med opsætning og installering, hvilket vi har haft en del af, i flere omgange, i forbindelse med udvidelser etc.
Alt i alt en god samarbejdspartner som vi absolut kan anbefale 😊 TAK & vi glæder os til det fremtidige samarbejde.

Poul Erik Østergaard Danielsen

Centerleder, Aulum Fritidscenter

Profesionelle og opsøgende

Opholdsstedet Forza valgte MidtVest IT A/S som ny IT-leverandør i efteråret 2023. I den forbindelse skulle vi have akut hjælp til opsætning af sikkermail, samt ryddet op i vores system.
Det har primært været Peter, som har været vores kontaktperson og som har hjulpet os med vores udfordringer.
Vi er yderst tilfredse med den service vi har fået og MidtVest IT A/S har under hele forløbet (og forsat) været opsøgende på om det virkede og om der var noget vi skulle have hjælp til.
På alle punkter har MidtVest IT A/S været professionelle og nemme og snakke med, også selvom det for dem muligvis var en relativ nem opgave, anerkendte de problematikken for os.
VARMESTE anbefaling fra Forza. *****

Rasmus Gammelgaard

Daglig leder, Opholdsstedet Forza

Langtidsholdbar IT

Vi har handlet med Midtvest IT A/S siden 2014, hvor vi fik udskiftet vores PC’er samt opdateret vores IT-løsning.
Det har været en god og langtidsholdbar løsning vi fik leveret dengang, da behovet for udskiftning først er opstået igen her i 2023.
Samarbejdet med MidtVest IT A/S fungerer rigtig godt og vi kan kun anbefale dem som samarbejdspartner. Supporten er god og der er altid hurtig hjælp med de spørgsmål og udfordringer der måtte opstå undervejs.

Jørgen Bay

Indehaver, Skibbild Smede og Maskinforretning

Møderumsløsning

Vi har investeret i en 86” møderumsløsning fra MidtVest IT A/S til vores kontor i Skjern og det har vi ikke fortrudt. Vi planlægger vores opgaver løbende og her er det en stor hjælp, at vi kan samles omkring den store touchskærm hvor alle kan se med og deltage aktivt. Den giver alle medarbejdere mulighed for at få et godt overblik over opgaverne og vi kan hurtigt rykke rundt på tingene. Det giver en effektiv arbejdsgang og mindsker fejl i vores planlægning.

Møderumsløsningen er supernem at bruge og giver os samtidig mulighed for at holde onlinemøder med leverandører m.v. så løsningen skaber god værdi i hverdagen.

Vi er blevet så glade for møderumsløsningen fra MidtVest IT A/S, at vi har investeret i 2 løsninger mere til kontoret i Skjern, så flere medarbejdere får mulighed for at få et bedre overblik og blive mere effektive i hverdagen.

Brian Poulsen

Direktør, VP Villy Poulsen A/S

Overgang til cloud

Siden vi i starten af 2019 startede samarbejdet med MidtVest IT A/S, har vi været utrolig godt tilfreds med vores samarbejde, og den super gode service vi får.
Da vi overgik til et cloudbaseret økonomisystem, havde vi en dialog med MidtVest IT omkring vores øvrige data. Vi blev enige om at nedlægge vores gamle udtjente lokale server og flytte resten af vores data i cloud.
Midtvest IT har hjulpet os gnidningsfrit igennem processen, med hjælp fra en superkompetent og dygtig konsulent, ligesom de øvrige medarbejdere vi har været i kontakt med.
Tingene fungerer altid, og det giver os tryghed i hverdagen, da vi er meget afhængige af, at tingene bare virker.

Arne Nielsen

Indehaver/sælger, Holmsland Maskinforretning A/S

Sikkermail-løsning på den ”nemme” måde som skaber værdi og tryghed i hverdagen.

I min psykolog praksis, har jeg en del E-mail kommunikation indeholdende personfølsomme data, til både offentlige instanser, andre virksomheder samt private personer.

Efter opstart af min praksis, var jeg meget opmærksom på at finde en fleksibel løsning til at modtage og afsende ”sikre” E-mails med personfølsomt indhold, så denne understøtter en nem og løbende dialog med mine klienter og samarbejdspartnere.
Dette gav mig ”panderynker” i det daglige og jeg brugte alt for mange ressourcer på noget, som ikke skabte værdi for mig, mine klienter eller samarbejdspartnere.
Jeg tog derfor kontakt til Peter fra MidtVest IT A/S i Herning og forklarede ham mit behov.
I en ny løsning var det vigtigt for mig, at jeg selv overholdt loven og at jeg kunne sende og modtage krypterede E-mails direkte fra Outlook på en nem måde. Derudover skulle modtageren kunne læse mine krypterede mails, uanset hvilken mailløsning de måtte have og det skulle systemet selv kunne finde ud af.

Peter kom med forslag til en sikkermail-løsning, som opfyldte mine krav og som virkelig har gjort min hverdag meget nemmere. Jeg sender og modtager nu sikre E-mails uden problemer og specielt fra offentlige instanser er det blevet nemt, Min nye løsning understøtter nemlig ”Tunnelmail” systemet, som danske myndigheder er en del af og som flere private virksomheder får implementeret. Alt foregår nemt og problemfrit inde fra Outlook via et såkaldt ”plug-in” og den vundne tid, kan jeg i stedet bruge på mine klienter og det der skaber værdi i min virksomhed.

Derudover er jeg blevet godt hjulpet af MidtVest IT A/S med driften af mit øvrige IT-løsning og i det daglige er de min IT-afdeling, når der er noget der driller eller jeg har brug for nyt udstyr eller sparring.
Peter & Co. får de bedste anbefalinger herfra 😊

Rikke Brandt

Psykolog, Social- Beskæftigelsespsykologisk Rådgivning.

Langdistanceforhold med succes

Vi har med succes samarbejdet med MidtVest IT A/S over ”distancen” siden 2011. Vi driver et advokatkontor i Storkøbenhavn og MidtVest IT A/S stammer som bekendt fra Herning.

Afstanden til Herning er ikke noget problem og vi har et fremragende samarbejde med Peter Jørgensen og hans dygtige team. For os betyder ”oppetid” og en smidig hverdag alverden og de står altid klar til at hjælpe os hvis vi har en udfordring – men vigtigst af alt så sørger de for at vi stort set aldrig har ”nedetid”.

I dagligdagen bliver vi hjulpet godt via teamviewer, ligesom vi altid oplever god rådgivning ved køb at nye PCér, skærme, kopimaskiner, og opdatering af serverløsninger sker problemfrit. MidtVest IT A/S klargør typisk det nye udstyr i Herning og sender det derefter til Sjælland, hvor vi blot sætter stik i og lige hjælper MidtVest på ”online” – så færdiggør de selv det sidste af den tekniske installation. Det er ret nemt for os, det fungerer godt og de er til at stole på.

Så langdistanceforholdet mellem os i Storkøbenhavn og MidtVest IT i Herning fungerer upåklageligt. De får de bedste anbefalinger herfra 😊

Troels Wenzel Østergaard

Erhvervsadvokat og ledende partner, Selskabsadvokaterne

Møde og konference løsning

  • Et super multifleksibelt værktøj, som vi nu bruger i mange sammenhænge.
  • Vi kombinerer ofte Teams møder med fysiske møder i huset. Her virker løsningen perfekt for os, da vi opnår de positive resultater fra begge verdener.
  • Det er et brugervenligt system som hurtig implementeres i organisationen.
  • Alle vores medarbejdere har taget positivt mod systemet og det bliver brugt dagligt.
Michael Kudsk

Adm. direktør, Zystm

Overgang til Cloud

Som mangeårig eneleverandør til Projektas koncernen er vi særdeles tilfredse med ydelserne fra MidtVest IT siden starten af selskabet.
Midtvest IT er nærværende og forstår kundens behov, forstår at udvikle kundens værktøjer og krav om sikkerhed.
Vi som kunde er trygge og rolige.
Overgangen fra server til ”skyen” er gået som planlagt.

Preben Kristensen

Direktør, Projektas A/S

Høj driftssikkerhed og god support

Vi var tidligere meget usikre omkring driftssikkerheden, men MidtVest IT A/S fik os hurtigt beroliget, og synliggjort den ”nye” opbygning, som er både logisk og overskuelig. Derudover har de gjort det muligt for en 3. parts IT leverandør, at have en ”kontrolleret” adgang til områder af server installationen. Vi har vi fået ”afklaret” hvem gør hvad – og hvem har ansvaret? Vi har direkte adgang til den konsulent, som kender vores løsning bedst, men ved dog samtidig, at de ”andre” også har styr på vores løsning, hvilket giver en super god ”mave fornemmelse”. Derudover er det meget sjældent, at vi ikke har ”support kontakt” med det samme, når der er behov, hvilket er en super løsning, når det ”brænder på”. Som jyder har vi været glade for den ligefremme tone og humor, som begge har været essentielle for samarbejdet, og vi anbefaler gerne MidtVest IT til andre.

Steen Sørensen

Chief Executive Officer, BSM A/S

MidtVest IT A/S er certificeret partner hos:

HP