Møde og konference løsning

  • Et super multifleksibelt værktøj, som vi nu bruger i mange sammenhænge.
  • Vi kombinerer ofte Teams møder med fysiske møder i huset. Her virker løsningen perfekt for os, da vi opnår de positive resultater fra begge verdener.
  • Det er et brugervenligt system som hurtig implementeres i organisationen.
  • Alle vores medarbejdere har taget positivt mod systemet og det bliver brugt dagligt.
Michael Kudsk

Adm. direktør, Zystm

Overgang til Cloud

Som mangeårig eneleverandør til Projektas koncernen er vi særdeles tilfredse med ydelserne fra MidtVest IT siden starten af selskabet.
Midtvest IT er nærværende og forstår kundens behov, forstår at udvikle kundens værktøjer og krav om sikkerhed.
Vi som kunde er trygge og rolige.
Overgangen fra server til ”skyen” er gået som planlagt.

Preben Kristensen

Direktør, Projektas A/S

Høj driftssikkerhed og god support

Vi var tidligere meget usikre omkring driftssikkerheden, men MidtVest IT A/S fik os hurtigt beroliget, og synliggjort den ”nye” opbygning, som er både logisk og overskuelig. Derudover har de gjort det muligt for en 3. parts IT leverandør, at have en ”kontrolleret” adgang til områder af server installationen. Vi har vi fået ”afklaret” hvem gør hvad – og hvem har ansvaret? Vi har direkte adgang til den konsulent, som kender vores løsning bedst, men ved dog samtidig, at de ”andre” også har styr på vores løsning, hvilket giver en super god ”mave fornemmelse”. Derudover er det meget sjældent, at vi ikke har ”support kontakt” med det samme, når der er behov, hvilket er en super løsning, når det ”brænder på”. Som jyder har vi været glade for den ligefremme tone og humor, som begge har været essentielle for samarbejdet, og vi anbefaler gerne MidtVest IT til andre.

Steen Sørensen

Chief Executive Officer, BSM A/S

MidtVest IT A/S er certificeret partner hos: